Csalódott Botka Lászlóban egykori bizalmasa, Nemesi Pál mellé állt a volt MSZP-s

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

„Nemesi Pál a kulcs Szeged fejlődéséhez” – fejtette ki Sándor János András, a SZÉP Egyesület elnöke, a szegedi polgárőrség kulcsfigurája, Mesterházi Attila és Botka László egykori bizalmasa, a szegedi MSZP egykori kommunikációs vezetője.

A baloldali politikus kijelentette: visszalép a polgármesteri jelöléstől Nemesi Pál javára, aki minden szempontból alkalmasabb Szeged vezetésére, mint Botka László.

„Évekig hittem az MSZP-ben; sőt, egy ideig Botka Lászlóban is, de Botka László arrogánsan, csakis a saját hatalmi érdekeit szem előtt tartva vezeti Szegedet”

– mondja a kiábrándult Sándor János András.

Sándor szerint a helyzet tarthatatlan, mert

“Botka munkája kimerül abban, hogy kormányzati és uniós forrásokból csinosítgatja a várost, azonban Szeged gazdasági menedzseléséhez vagy nem ért, vagy nem akar vele foglalkozni”.

A migráns krízis idején polgárőrként a Szeged déli közigazgatási határánál szolgált Sándornál az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor Botka kijelentette, lebontaná a szegedieket megvédő kerítést.

„Ismerem Nemesit, pontosan tudom, mekkora tudással és kapcsolati tőkével rendelkezik, amelyet a szegedi gazdaság fejlesztésére tud használni, ráadásul egyforma értékrendet képviselünk. Egy valamit azonban kikötöttem neki: a város biztonsága elsődleges, a kerítésnek a helyén kell maradnia”

– fejtette ki a SZÉP Egyesület elnöke, aki mától hivatalosan is Nemesi Pál oldalán áll.

Előző sztori

Továbbra is nagy a forgalom a megye határátkelőin

Következő sztori

Jól halad az egymilliárdos szegvári projekt