//

Adományból újul meg a megrongált vásárhelyi játszótér

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Évzáró gálája egy részének bevételét ajánlotta fel a Tiszta Szívvel Egyesület számára a Komplex Dance Stúdió – számolt be a Rádió7.

Lázárné Megyeri Zita, az Tiszta Szívvel Egyesületért Alapítvány kuratóriumi elnöke vette át az adományt a Damjanich utcai játszótéren. A helyszínen megtartott sajtótájékoztatón emlékeztetett, hogy a játszóteret vandálok rongálták meg, játszóeszközöket tettek tönkre és elvitték a homokozó fölé kifeszített árnyékoló ponyvát is. Ezeket szeretnék kijavítani a felajánlásból.

Preczerné Kobelák Szilvia táncpedagógus, a Komplex Dance Stúdió alapítója a Rádió7-nek elmondta, hogy idén is, csakúgy mint az elmúlt években hatszámjegyű összeget adományoztak az jótékonysági szervezetnek. Preczerné Kobelák Szilvia erről részletesen így beszélt: „Ez az együttműködés a kezdetek óta tart, amióta az egyesületet megalapítottam. Ez már egy hagyomány. Annak idején azért választottam ezt az egyesületet, illetve alapítványt, mert ők is gyerekekért dolgoznak, én is velük foglalkozom. Úgy gondolom, hogy így együtt sok-sok örömet tudunk szerezni a játszótéren játszó gyerekeknek.”

Előző sztori

Szegedi, makói és vásárhelyi fürdő is csatlakozott a Strandok éjszakájához

Következő sztori

Magyar és szerb gyerekek táboroznak közösen Ópusztaszeren

Legutóbbi hasonló cikkek