Írjon nekünk

Hírzóna

Vásárhelyen gáláznak az olimpiai bajnok pólósok

/var/www/szegedma.hu/web/stab/rothbalazs.jpg

Megjelent:

Sydney, Athén és Peking olimpiai bajnok vízilabdázói június 29-én Hódmezővásárhelyen gáláznak – a verhetetlen aranygeneráció 18 órától újra vízbe száll a Gyarmati Dezső Sportuszodában.

Minden sportrajongóban él még az emlék, amikor sporttörténelmet írva, 24 év után, 2000. október 1-én újra a dobogó tetejére állhatott a magyar férfivízilabda-válogatott. Akkor talán még többen inkább csak remélték, mint ahányan tudták, a magyar csapatsport újabb aranygenerációja állt össze Sidney-ben. Három évvel később a világbajnokság és a világliga döntőjében, a 2004-es athéni olimpián pedig szintén, sőt 2008-ban pólósaink újból felértek a csúcsra. Feledhetetlen pillanatok, a világ legsikeresebb vízilabda-válogatottjának köszönhetően. Biros Péter, Kásás Tamás, Molnár Tamás, Kiss Gergely, Szécsi Zoltán… és még sorolhatnánk a hősöket. Ők voltak a Kemény-legények, akik ismét aranyba borították a magyar vízilabdát. Ezek a srácok pedig június 29-én Hódmezővásárhelyen mutatják meg, hogy az idő bár megállíthatatlan, a tehetség és a vízilabda imádata nem vész el.

„Mindenből csak a szép és a jó van meg. Mi voltunk a legvidámabb barakk. Nagyon jók voltunk, amit egy idő után el is kezdtünk tudni magunkról, ezért magabiztosak voltunk. Ez vidámsággal töltött el, ami miatt még jobbak voltunk. Ez egy ilyen oda-vissza csatolás volt állandóan” – nyilatkozta a Rádió7-nek Szécsi Zoltán, 3x-os olimpiai bajnok kapus.

A Millennium Masters csapata 2017-ben állt újra össze, ha pedig így történt, a régi idők emlékére újabb aranyérmet szereztek: a fővárosi vizes masters-világbajnokságon a 40 év felettiek versenyét húzták be. A társaság pedig az elmúlt évben is medencébe ugrott, akkor a világválogatott ellen: döntetlen lett a csörte vége.

A Kemény-legények, ezek az „aranyos urak” június 29-én 18 órától testközelből lesznek láthatóak Hódmezővásárhelyen. Jegyek elővételben, 1000 forintos áron kaphatóak az uszoda pénztárában.

Kommentek

Tovább olvasom

Hírzóna

Itt a megoldás az allergiások számára!

/var/www/szegedma.hu/web/stab/rothbalazs.jpg

Megjelent:

Szerző:

A rendszeres, de legalábbis minden pollenszezon előtti autószűrő csere jelentheti a megoldást az allergiában szenvedőknek.

Tovább olvasom

Hírzóna

Megdőltek a melegrekordok

/var/www/szegedma.hu/web/stab/rothbalazs.jpg

Megjelent:

Szerző:

Az országos rekord 35 fok volt, amelyet 1987-ben mértek több helyen.

Tovább olvasom

Baleset

Baleset történt az M5-ösön

/var/www/szegedma.hu/web/stab/rothbalazs.jpg

Megjelent:

Szerző:

Szeged irányába csak egy sávon halad a forgalom Lajosmizse térségében – közölte a rendőrség. Kommentek

Tovább olvasom

Aktuál