Új helyszínen rendezik meg a Deja Vu Fesztivált

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A magas tiszai vízállás miatt megváltozott a Deja Vu Fesztivál helyszíne.

A szervezők nevében Kisházi Sándor közölte, a fesztivált eredetileg a Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman területére tervezték, de a Tisza vízállása miatt hétfőn úgy döntöttek, máshová viszik a háromnapos zenei rendezvényt.

Az új helyszín a Postás-sporttelep, amely a Dorozsmai út 18. szám alatt található. A helyszínváltozással kapcsolatban fontos információ, hogy a Postás-sporttelepre ingyenes buszok szállítják majd a fesztiválozókat.

A fesztivál a 90-es évek sztárjait hozza el Szegedre, így a többi között fellép majd a Brooklyn Bounce, a Eifel 65, a 2 Unlimited, az East 17 és a Fun Factory. A június 7-től 9-ig tartó fesztivál részletes programja és a jegyinformációk ide kattintva érhetők el.

Frissítés 15:45-kor:

A szervezők közleményükben azt írják, bár az infrastruktúra és a show-elemek villámgyors átköltözése nem kis kihívás, rengeteg lehetőséget tartogat, a Deja Vu kreatív csapata egy extravagáns partiarénát álmodott meg a Dorozsmai úti, hatalmas területre, rengeteg extravagáns showelemmel és őrületes látványvilággal.

A fesztivált minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezi, az utolsó darabig elfogyott bérletek után a pénteki és szombati napijegyek is sold out közelben vannak.

Frissítés 16:50-kor:

Telefonon sikerült elérnünk a szervezőket. Kisházi Sándor programmenedzser elmondta, kedden fogják nyilvánosságra hozni, hogy a buszok, amelyek ingyenesen szállítják majd a fesztiválozókat, honnan és mikor fognak indulni.

Kisházi hozzátette, a múlt hét közepén még úgy tűnt, hogy meg lehet oldani a fesztivál biztonságos megszervezését az eredeti helyszínen, hétfőre azonban már biztossá vált, hogy költözni kell, mert a Tisza nagyon alámosta a partfürdő területét.

A Dorozsmai úti Postás-sportteleppel mint új helyszínnel kapcsolatban elmondta, füstágyúkkal és lángoszlopokkal fogják hangulatossá varázsolni a területet. A nagyszínpad mindkét oldalán lesznek vendéglátós pultok, és az áramellátás is biztosított, így nem lesz szükség aggregátorokra. A fellépők tekintetében nincs változás.

Előző sztori

Szanyi Tibor: Úgy viselkedünk, mint a kanos férfi

Következő sztori

A szokásosnál melegebb és csapadékosabb volt a tavasz