Hírzóna

Szerb embercsempész bukott le Röszkén

Szerb embercsempész bukott le Röszkén

2019. június 10., hétfő
Szerb embercsempész bukott le Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy szerb állampolgárságú férfi ellen, aki egy török férfit próbált meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

A szerb honosságú Opel Zafirával érkező férfi június 9-én 0 óra 40 perckor jelentkezett belépésre a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. A rendőrök és a pénzügyőrök a jármű ellenőrzése során egy férfit találtak a hátsó ülésen letakarva, a csomagok közt megbújva. Az utas török állampolgárnak vallotta magát, azonban magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni. A férfinél hamis horvát személyi igazolványt, vezetői engedélyt és tartózkodási engedélyt is találtak. A jármű vezetőjével szemben embercsempészés, utasa ellen közokirat-hamisítás előkészülete miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.