Közélet

Sokan panaszkodnak az egyre igénytelenebb vásárhelyi strandra

Sokan panaszkodnak az egyre igénytelenebb vásárhelyi strandra

2019. június 21., péntek
Sokan panaszkodnak az egyre igénytelenebb vásárhelyi strandra

A vásárhelyi strandon apróbb és nagyobb hiányosságok bosszantják a fürdőzőket. Az algától szinte feketék a kötelek a középső medencében, amelynek az alja is piszkos. A problémák rövidesen megoldódnak - ígérte Gömöri Csilla, a Hód-Fürdő Kft. ügyvezető igazgatója - írja a Délmagyar.

– Most legalább 20 napozóágy van a medencék partján, több, mint legutóbb. Ezzel nincs is baj, viszont akadnak kisebb-nagyobb bosszantó dolgok – mondta a lapnak a 71 éves Simon Sándor a vásárhelyi strandon. A férfi levelet is írt a portálnak az állapotokról. A legnagyobb gond, hogy a középső medencében algával szennyezettek, szinte feketék a kötelek. Megmutatta, és nem is kellett válogatni, hogy melyik siralmasabb kinézetű. Ezt már több hónapja szóvá teszik a strand vezetésének, az ott dolgozóknak – hiába. Ráadásul ebben a medencében gyógytornát is tartanak, idősebbeknek. – Igénytelen lett a vásárhelyi strand. És sok minden nem a pénzen, hanem az odafigyelésen, a lelkiismeretességen múlik – közölte csatlakozva Tárkány-Szűcs Imréné. – A kötelek nem fertőzésveszélyesek: fényre, melegre szaporodó alga lepte be – mondta megkeresésünkre Gömöri Csilla, a Hód-Fürdő Kft. július végéig hivatalban lévő ügyvezető igazgatója. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Imre Péter)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.