Közélet

Sok a szúnyog és a rongálás Mártélyon

Sok a szúnyog és a rongálás Mártélyon

2019. június 17., hétfő
Sok a szúnyog és a rongálás Mártélyon

Hasonló kérdések kerültek elő a mártélyi üdülőterületi fórumon, mint tavaly: sok a szúnyog, és vannak veszélyes fák. Az is kiderült, nem mindenki örül annak, hogy egyirányúsítottak több utcát - olvasható a Délmagyar cikkében.

A lap szerint a szúnyoggyérítéssel kapcsolatos kérdésekről esett szó a lakossági fórum elején. Az önkormányzat vezetője elmondta, az állami szúnyogirtás mellett az önkormányzat szárazföldi meleg ködös gyérítést is rendelt. Ez is megtörtént, 42 kilométert szórt be a szerződött vállalkozó a mártélyi üdülőterületen, Mártélyon és Hódmezővásárhelyen. A legutóbbi közgyűlésen a kiürült városüzemeltetési büdzsébe 112 millió forintot töltött a testület, így lesz forrás újabb szúnyoggyérítésekre is. – A másik üdülőterületi probléma, hogy hétvégente ismeretlenek törnek-zúznak a sétány mentén. Mozgósítottuk a rendőrséget és a polgárőrséget, önkormányzatunk pedig 100 ezer forint jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőknek – közölte Márki-Zay Péter. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.