Közélet

Négytagú banda őrjöng éjszakánként Mindszenten

Négytagú banda őrjöng éjszakánként Mindszenten

2019. június 25., kedd
Négytagú banda őrjöng éjszakánként Mindszenten

Négy fiatal keseríti meg a mindszentiek nyugalmát. Éjszakánként bőgetik a leszakadt kipufogójú, sokszor műszaki vizsga nélküli autójukat, és ralipályának használják a város utcáit. A helyiek önkéntes csoportokat szerveztek, hogy jelezzék a rendőrségnek, mikor merre jár a banda. A rendőrök szinte minden éjszaka kint vannak Mindszenten - olvasható a Délmagyar cikkében.

A portál tudósításából kiderül, hogymintegy két és fél hete kezdődött Mindszenten az éjszakai cirkusz. – A négyfős társaság egyik tagja molesztált egy futó nőt a parkban. Ebből rendőri eljárás lett. Lehet, hogy ezért, bosszúból csinálják az éjszakai őrjöngéseket, de ez csak feltételezés – mondta Jancsovics Attila mindszenti lakos, aki a közösségi oldalon szervezi esténként a civil járőrcsoportot, hogy tudják, mikor hol jár a banda, és erről a rendőrséget is értesítik. – Éjjel 11-től hajnali 1-ig tart az őrjöngés. Eleinte csak a Köztársaság téren, a bérházaknál bő­­gették a kocsikat és raliztak. Képtelenség volt aludni. Amikor már 3-4 éjszakát végigszenvedtünk így, akkor döntöttem el, hogy lépnünk kell. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Kovács Erika)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.