Szórakozás

Mórahalmon ad koncertet a 100 Tagú Cigányzenekar

Mórahalmon ad koncertet a 100 Tagú Cigányzenekar

2019. június 15., szombat
Mórahalmon ad koncertet a 100 Tagú Cigányzenekar

A TBG production közreműködésével a Magyar Örökség Díjas és Hungarikum-díjas, világhírű 100 Tagú Cigányzenekar Nyárköszöntő Nagykoncertje érkezik Mórahalomra.

A június 26-án sorra kerülő koncerten Brahms, Strauss, Shostakovich, Monti és Bizet dallamai mellett különleges csemegével készül a zenekar: két cimbalmos és négy prímás szenzációs vonóspárbajának lehet szem- és fültanúja a nagyérdemű. A klasszikus szimfonikus zenekarként működő, a világon teljesen egyedülálló zenei formáció immár több mint ezer koncertet adott a világ számos pontján, de folyamatosan jelen van a hazai zenei életben is. A 34 éve működő együttes hagyományápoló, művészeti tevékenységének értéke felbecsülhetetlen.

Zenéjükben a hagyományos hangzásvilág ápolása és megőrzése mellett megtaláljuk a modern világ zenei útkeresését mint az egyik legkézenfekvőbb kommunikációs eszközt. A 100 Tagú Cigányzenekar különleges és egyedi hangszerelésben megszólaltatott repertoárjával utánozhatatlan a magyar és a nemzetközi zenei világban egyaránt. A formáció a Magyar Örökség Díjat 2000-ben nyerte el, ugyanebben az évben bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe is. A társulat fennállása óta 27 CD-, öt DVD-lemezt jelentetett meg, ebből öt platina, kilenc aranylemez lett. A 100 Tagú 2014. március 18-tól jogosult a Hungarikum kitüntető cím használatára. Ez a minősítés, olyan megkülönböztetésre, kiemelésre méltó értéket jelöl, amely a magyarság csúcsteljesítménye.

Az este mindenki számára felejthetetlen és egyedi élményt ígér!

A 100 Tagú Cigányzenekar koncertje Mórahalmon:

Időpont:

2019. június 26. szerda, 20.30 óra

Helyszín:

Mórahalom, Futó-Dobó Lovasközpont (Patkó Lovas Színház)

Jegyárak:

A helyár-kategóriák megtekinthetők a jegyértékesítési felületen:

http://tbgprod.hu/jegyvasarlas

10 fő fölötti vásárlásnál 10% kedvezményt biztosítanak a szervezők!

Facebook-esemény

További információk:

tbgprod.hu

(x)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.