Krimi

Komoly bűncselekmény történhetett Szegeden: bűnügyi helyszínelők dolgoznak a Mátyás tér közelében

Komoly bűncselekmény történhetett Szegeden: bűnügyi helyszínelők dolgoznak a Mátyás tér közelében

2019. június 5., szerda
Komoly bűncselekmény történhetett Szegeden: bűnügyi helyszínelők dolgoznak a Mátyás tér közelében

Nem mindennapi bűnügyre utalnak azok a jelek, hogy bűnügyi helyszínelők nagy erőkkel dolgoznak a Mátyás tér közelében. A rendőrség egyelőre nem árult el részleteket, de megerősítették információinkat.

Bűnügyi helyszínelők jelentek meg szerda délután a Mátyás tér közelében, Szivárvány utca és a Tisza Lajos utca sarkán - értesült a szegedma.hu. A helyszínelő rendőrök a jellegzetes fehér színű "kezeslábasban" dolgoznak, így minden bizonnyal komoly bűncselekményt történt. Ilyen felszerelésekben a helyszínelő rendőrök általában élet elleni bűncselekmények esetén szoktak dolgozni.

Három rendőrautó még kora este is a helyszínen tartózkodott (fotó: szegedma.hu)

Kerestük a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahol megerősítették portálunk információt, de az ügyben nyilatkozni nem kívántak, annyit azonban elmondtak, "nyomozási cselekményt hajtottak végre a kollégák". Hozzátették, a történtekről közleményt fognak kiadni, de arra minden bizonnyal csütörtökig várni kell.

Frissítés június 6-án, 9:48-kor:

A helyszínen szerzett információk szerint az akció június 5-én dél körül történt. Többen is látták, amint a rendőrök intézkedtek. Úgy tudjuk, egy panzióban történt az akció. Szerdán kora este még három rendőrautó is a helyszínen tartózkodott, de azok csütörtök reggel már nem voltak ott.

Frissítés június 6-án,11:06-kor:

ACsongrád Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra sem ad ki információkat, viszont azt ígérték, készül a közleményük, amelyet hamarosan megjelentetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.