Közélet

Forgalomkorlátozások lesznek Vásárhelyen a tram-train építési munkái miatt

Forgalomkorlátozások lesznek Vásárhelyen a tram-train építési munkái miatt

2019. június 17., hétfő
Forgalomkorlátozások lesznek Vásárhelyen a tram-train építési munkái miatt

Vásárhelyen forgalomkorlátozásokkal folytatódik a tram-train belvárosi szakaszának építése a következő időszakban - számolt be a Rádió7.

Kiss Boglárka, a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szóvivője a rádióval közölte, hogy a Bajcsy-Zsilinszky Endre és az Andrássy utca külső szakaszán a vasúti pálya építését és az útépítés földmunkáit kezdte el a kivitelező, ezeken az útszakaszokon szeptember elejéig marad a félpályás útlezárás. Július 1-től szintén félpályán lehet majd közlekedni az Andrássy út belső, az Emlékpont és a Szent Antal utca közötti szakaszán. Három héten át fektetik majd le a 600 voltos földkábeleket. Ezután ezen a szakaszon decemberig zajlik a vasúti pálya építése, ekkor teljesen lezárják a Kossuth teret a Szőnyi, Andrássy és Szent Antal utcai csomópontban. Az üzletek áruval történő kiszolgálását a Szőnyi utcán biztosított fél pályán bonyolítják le, a Tóalj utcai körforgalom viszont júliustól mindkét forgalmi sávon járható lesz. Kiss Boglárka hozzátette, hogy július 1-től az Ady Endre utcán teljes hosszában mindkét forgalmi irányban egy-egy sávon újra járható lesz. A Tóalj utcai körfogalom teljes körében szintén járható lesz. Akik ezt a két útszakaszt használják, azoknak már csak júliusig kell kisebb fennakadásokra számítaniuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.