Közélet

Díjazták a legjobb makói tanulókat

Díjazták a legjobb makói tanulókat

2019. június 29., szombat
Díjazták a legjobb makói tanulókat

Makón már hagyománynak számít, hogy a tanév végén az önkormányzat jutalmazza a tanulásban, illetve a sportban kimagasló eredményeket elért diákokat - számolt be a Rádió7.

A legjobbak közül is kiemelkedik egy tanuló, aki az úgynevezett Gyémánthíd-díjat kapja, amit most Petrovics Krisztofer vehetett át Farkas Éva Erzsébet polgármestertől. A Makói Katolikus Általános Iskola végzőse elmondta: ez az elismerés arra ösztönzi, hogy még jobb legyen. Szeptembertől a Juhász Gyula Gimnázium rendészeti szakán tanul tovább. Külön köszöntötték az általános iskola alsósait, valamint a felsősöket és a középiskolásokat. A Hagymaházban nem csupán elismerés, hanem ajándék és műsor is várta a tanulókat. A 2018-2019-es tanévben 291 alsóst jutalmaztak, valamint összesen 224 felsőst és középiskolást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.