Közélet

Szanyi kapitány szóra sem méltatja Márki-Zay Pétert

Szanyi kapitány szóra sem méltatja Márki-Zay Pétert

2019. május 30., csütörtök
Szanyi kapitány szóra sem méltatja Márki-Zay Pétert

Vásárhely vagdalkozó polgármestere ezúttal a szocialisták EP-delegálásába ütötte bele az orrát. Márki-Zay új célpontot talált: Mesterházy Attila után MSZP egy másik erős emberét, Szanyi Tibort is NER-közeliséggel vádolta meg - írja a promenad.hu.

A lap szerint az európai parlamenti választás után is csúcsra járatja az országos politizálást és ellenzéken belüli észosztást Vásárhely celeb polgármestere, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke. Az ellenzék egyre több vezető politikusának lesz tele a hócipője a folyamatosan vagdalkozó, gyakorlatilag eredmények nélküli, nullkilométeres polgármesterként a nagypolitikába belekontárkodó önjelölt ellenzékvezér és fogadatlan prókátor Márki-Zay Péterrel. A portál cikke szerint az MMM-vezér ezúttal Szanyi Tibort, az MSZP európai parlamenti képviselőjét, jelenlegi jelöltjét rúgta alaposan oldalba.Márki-Zay a vasárnapi EP-választást értékelő videójában többek között úgy fogalmazott,az MSZP rossz eredményét részben az okozta, hogy „a sokunk által

közismerten nem igazán ellenzéki

,

a pozícióra nem is méltó

Szanyi Tibor volt az egyik prominens jelölt az MSZP listáján”.Azt is hozzátette, ha az MSZP választmánya a következő napokban úgy dönt, a listamásodik Ujhelyi István helyett a harmadik Szanyit küldi ki az egyetlen megszerzett mandátumával EP-be, az

„akkora csalódás lenne a szavazóinak, hogy a jövőben még kevésbé tudnák szavazataikkal az ellenzékinek remélt MSZP-t támogatni”

. Szanyi Tibor reakciója kiderül

a további részletekből

.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.