Közélet

Ömlik a szemét a szentesi hulladékszigeteknél

Ömlik a szemét a szentesi hulladékszigeteknél

2019. május 20., hétfő
Ömlik a szemét a szentesi hulladékszigeteknél

Időről időre szemét borítja a szelektív hulladékgyűjtő szigetek környékét Szentesen. Az emberi találékonyság itt sem ismer határokat, a hétköznapi háztartási hulladéktól kezdve a kiszuperált elektromos kacatokon át a csirkebélig mindent odahordanak egyesek - olvasható a Délmagyar cikkében.

A portál tudósítása szerint az Antal Balázs Tibor elnök vezette városrendezési, -fejlesztési és idegenforgalmi bizottság megállapította, hogy a hulladékgyűjtők körül felhalmozódott szemét és rendetlenség két okra vezethető vissza. Az egyik a lakosok fegyelmezetlensége, a másik pedig az elmaradó vagy részlegesen elmaradó takarítás. Többek között azt is megállapították, hogy megelőzésként a szentesiek figyelmét hathatósabban kell felhívni arra, hogy a keletkező szemetet a helyi hulladékudvarban célszerű elhelyezni. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Kárpáti Lajos)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.