Hírzóna

Mi Hazánk Mozgalom: szervezetten szállítanak cigányokat szavazni

Mi Hazánk Mozgalom: szervezetten szállítanak cigányokat szavazni

2019. május 26., vasárnap
Mi Hazánk Mozgalom: szervezetten szállítanak cigányokat szavazni

Országszerte tömegesen, szervezetten szállítják az analfabéta cigányokat szavazni az európai parlamenti (EP-) választáson, ezért a Mi Hazánk Mozgalom panaszt nyújtott be több választási bizottsághoz - jelentette be a párt kampányfőnöke vasárnap sajtótájékoztatón Budapesten.

Novák Előd közölte: a buszos szállítás különösen Miskolc környékére jellemző; az ezt bizonyító fényképet, a jármű rendszámával együtt eljuttatták a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei választási bizottsághoz. Hozzátette: elfogadhatatlan az, hogy analfabéták megvásárolt szavazatai dönthetik el a választást, megvalósítva "a cigánybűnözés és a politikusbűnözés sajátos ötvözetét", ami egyben kimeríti a választási csalás tényállását. Emlékeztetett arra, hogy a Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen párt, amely alapfokú iskolai végzettséghez, írás-olvasástudáshoz kötné a választójogot. Mert nem elfogadható, hogy az analfabéták szavazata ugyanannyit ér, mint egy tájékozott, felelős döntésre képes polgáré - jelentette ki. Novák Előd azt is mondta, hogy automata telefonhívásokkal, valamint a Facebookon létrehozott kamuoldalakkal is le akarják járatni pártjukat.

(MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.