Balhé

Méltó temetést kaphat végre a leszbikus gyilkos szegedi áldozata

Méltó temetést kaphat végre a leszbikus gyilkos szegedi áldozata

2019. május 21., kedd
Méltó temetést kaphat végre a leszbikus gyilkos szegedi áldozata

Végre tisztességes temetést kaphat az a szegedi nő, akit leszbikus szeretője meggyilkolt, majd elásott a kertjében. Az asszonynak két év után adhatja meg családja a végtisztességet.

B. Ildikót már két éve kereste a családja, ugyanis igencsak furcsa körülmények között veszett nyoma még 2017-ben. Az addig szociális életet élő, családját imádó Ildi ugyanis egyik pillanatról a másikra eltűnt, mígnem februárban sokkoló helyen, a saját kertjében találták meg a holttestét. Kiderült, hogy megölték, gyilkosa pedig nem más volt, mint szerelme, V. Anita. Korábban a két nő együtt is élt, Ildikó azt hitte, boldog kapcsolatban. Anita azonban csak kihasználta az idősebb nő érzelmeit és a pénzét, majd 2017-ben egy vita után kegyetlenül kivégezte: a félkész kerti medencéhez vonszolta, felgyújtotta, majd a testet cseperagasztóval elfedte. Ezután ő költözött Ildikó házába, és úgy élte életét új partnerével, mintha mi sem történt volna.

Rendőrök helyszínelnek a tragédia helyszínén (fotó: Kovács Ferenc)

Korábban ismerősök azt mondták: Anita valósággal Ildikó helyébe lépett, használta a házát, kocsiját, sőt, még sziklakertet is emelt az elásott holttest fölé, ahol grillpartikat tartott, miközben mindenkinek azt hazudta, hogy volt szerelme börtönben ül vagy elutazott - idézi fel

a borsonline.hu a történteket

, amelyről

elsőként a szegedma.hu számolt be

. Hosszú évek hányattatásai után azonban most végre tisztességes temetést kaphat az asszony, akit jövő héten helyeznek végső nyugalomra Szegeden. - Megérdemli a családja és ő is, hogy végre békében nyugodhasson. Egyenesen gyalázat, amit vele tettek. És a lánya, Niki is a poklokat élte át ezalatt a két év alatt. Legalább annyit most már megtehet, hogy a végső tisztességet megadhatja az anyukájának - mondta a Borsnak a család egyik ismerőse.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.