Megnyílt a Partfürdő, de alig látni a gaztól

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Miközben a vízibenzinkutat építik, a szegedi családok újra igénybe vehetik a Partfürdőt, ám úgy tűnik, nem figyeltek oda minden részletre.

Ottjártunkkor csak néhány család töltötte szabadidejét a partfürdő nyitánya utáni első órákban a szabad strandon. “Már vártuk, de ez még nem az igazi” – mondta Emese. “Mehettünk volna a majálisra is, de a piciket még nem szerettük volna a hangzavarba és a tömegbe bevinni” – árulta el, miért majálisoznak a frissen megnyílt Parfürdőn.

A terület nagyrészét óriási gaz borítja egyelőre. “Meg is lepődtünk rajta. Bármennyire is még csak az előszezon van, erre oda kellett volna figyelni” – tette hozzá az anyuka. A medencék közül csak az egyikbe engedtek vizet eddig, a többi üresen várja, hogy jöjjön a meleg és ezzel együtt a strandolók is. A május 1-től június 15-ig tartó előszezonban a felnőtt jegy 890 forint, a gyerek- és nyugdíjas jegy pedig 690.

Eközben folynak a vízibenzinkút munkálatai is, a járda kialakítása miatt több helyen elkerítették a munkaterületet. A 300 milliós beruházásnak szeptember 30-ig kell elkészülnie, és még sok idő van addig, de a többi szegedi beruházást figyelembe véve kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e időben befejezni.

Ha elkészül, kikötőállomása is lesz a vízibenzinkútnak, emellett majdnem 77 méteres sólyapályát alakítanak ki, valamint 300 méteres horgászpályát jelölnek ki.

Előző sztori

Így reagált Botka László a jobboldali emberek lepatkányozására

Következő sztori

1,5 millióan már aláírták a hétpontos bevándorlásellenes programot

Legutóbbi hasonló cikkek