Hírzóna

Kerékpártolvajt fogtak Szegeden

Kerékpártolvajt fogtak Szegeden

2019. május 25., szombat
Kerékpártolvajt fogtak Szegeden

Egy napon belül elfogták a rendőrök azt a baksi férfit, aki egy kerékpárt lopott el Szegeden. Kihallgatásán további kilenc kétkerekű eltulajdonítását ismerte be. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 20 éves gyanúsított május 21-én délután a városban sétálva figyelt fel a lelakatolt biciklire. Mikor megbizonyosodott arról, hogy senki nem látja, eltávolította a kerékpárzárat, majd felült a kétkerekűre és eltekert azzal. Később értékesítette zsákmányát. A szegedi nyomozók a bejelentést követően rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak, majd előállították. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A férfi kihallgatásán összesen tíz bicikli eltulajdonítását ismerte el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.