Közélet

Jól halad a pitvarosi egészségközpont építése

Jól halad a pitvarosi egészségközpont építése

2019. május 16., csütörtök
Jól halad a pitvarosi egészségközpont építése

Már állnak az új pitvarosi egészségközpont falai. A tervek szerint nyár végére készül el a komplexum, ahol az első évben az oktatási intézmény egy részét helyezik el. Szükség van a helyre, mert az iskolát felújítják - írja a Délmagyar.

– Az egészségügyi központ az orvosi, fogorvosi rendelő és a védőnői szolgálat számára épül – mondta Radó Tibor polgármester. – A rendelkezésünkre álló forrás egyelőre nem tette lehetővé, hogy új gyógyszertárt és rendőrőrsöt is építsünk. A tervek azonban azokra is megvannak. Az egészségközpont alapozása elkészült, már a falak is állnak. A munka jól halad, a tervek szerint augusztus végére készül el az intézmény. – A tankerület komoly összeget nyert a felsős iskolaépület felújítására. Ez azzal jár, hogy a gyerekeket el kell helyeznünk. A művelődési házban nincs elég hely, ezért az új egészségközpontot ideiglenesen oktatási célokra adjuk át. Amint az iskola felújítása megtörténik, onnantól ténylegesen egészségügyi központként működik majd az épület – mondta Radó Tibor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.