Közélet

Hivatalosan is átadták a derekegyházi iskolát

Hivatalosan is átadták a derekegyházi iskolát

2019. május 20., hétfő
Hivatalosan is átadták a derekegyházi iskolát

Kétszázmillió forintból újították fel a derekegyházi iskolát. Az alsósok mellett az épületbe költöztek a minibölcsisek és az óvodások is. A megújult épületet januárban vették birtokba a gyerekek, hivatalosan szombaton adták át - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerinta 200 milliós tételből 160 millió forintot pályázati forrásból nyertek. Mivel a pályázat beadása utáni időben jelentősen emelkedett az építőanyag ára és a munkabér is, ezért 40 millió forint hitelt is fel kellett venniük. – Január végén már birtokba vették a gyerekek az épületet, és nagyon örültek a megszépült környezetnek. Mára teljesen belakták, és nagyon jól érzik magukat – mondta az épület átadóünnepségén Szabó István, Derekegyház polgármestere. Arról is beszélt, hogy a játszótér kialakításával még adósak a gyerekeknek. Ezt az esős idő miatt nem lehetett megoldani. A játszótér építésébe egyébként a szülőket is bevonják. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.