/

Fennakadások lehetnek a határátkelőkön

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Informatikai hiba miatt az ország valamennyi határátkelőhelyén megnövekedhet a várakozási idő – közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata.

Megnövekedett várakozási idővel kell számolni a magyarországi határátkelőhelyeken technikai ok miatt. A szakemberek már dolgoznak a hiba elhárításán, az utazóközönség türelmét kérjük a fennakadás megszüntetéséig.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a folyamatosan frissülő http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo oldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányainak meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

Előző sztori

A magyar írásbelikkel folytatódnak az érettségi vizsgák 

Következő sztori

Oszlopnak csapódott egy kocsi Szeged közelében