Politika

Bartók Csaba is leadta szavazatát

Bartók Csaba is leadta szavazatát

2019. május 26., vasárnap
Bartók Csaba is leadta szavazatát

A Fidesz szegedi alapszervezetének elnöke 8 órakor adta le voksát a Szegedi Gregor József Általános Iskolában.

Bartók hangsúlyozta, hosszú évekre megpecsételi Európa és a következő generációk sorsát a mai EP-választás eredménye. "Bármennyire furcsa, de az emberek, főleg a politikusok az aktuális választásokat talán mindig a legfontosabbnak tekintik a pillanatnyi helyzet tükrében.

Bele kell gondolni: ha most elrontjuk Európa összetételét, népességét, leromboljuk a keresztény Európát, akkor talán soha nem lesz módunk és alkalmunk, hogy ezt helyrehozzuk.

Visszafordíthatatlan folyamattá válhat és örök életünkre, de a gyerekeink és unokáink számára garantáltan megpecsételjük Európa sorsát" – fogalmazott az elnök.

Rámutatott, Magyarország az Európai Uniótól függetlenül is tehet azért, hogy megvédje értékeit. "Várható, hogy ez hosszabb ideig fenntartható lesz, mint Európa nyugati felében, de sajnos ebben a határok nélküli, közös Európában előbb-utóbb, ha tetszik ha nem, Magyarország is el fog esni" – hangsúlyozta. "Fontosnak tartom, hogy az emberek menjenek el szavazni és teljesen egyértelműen az egyetlen bevándorlásellenes mozgalomra, a Fidesz-KDNP listájára szavazzanak, hogy minél erősebben, minél nagyobb számban tudjanak jelen lenni az Európai Parlamentben. Reméljük, hogy valamilyen formában a mérleg nyelve tudnak lenni és az egyszerű gondolkodású embereket nem engedjük, hogy többségre jussanak az EP-ben" – magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.