Közélet

B. Nagy László a migráció veszélyeire figyelmeztet

B. Nagy László a migráció veszélyeire figyelmeztet

2019. május 22., szerda
B. Nagy László a migráció veszélyeire figyelmeztet

Sosem volt még ilyen szintű a szerb-magyar kapcsolat a megyében, mint most, de a nemzetiségek sem kaptak még ennyi támogatást, mint az elmúlt 8-9 évben - nyilatkozta B. Nagy László. Azt mondja, kulturális szabadság van, de a bevándorlással ezt elveszíthetjük - olvasható a Délmagyar cikkében.

A lap szerint2010 óta a négyszeresét költi a kormány a hazánkban élő nemzetiségekre és vallásokra, hiszen nálunk mindenki szabadon gyakorolhatja a vallását, akár saját anyanyelvén. – A gazdaság erősödésével egyre több jut itthon a kultúrára, a vallásra és a kapcsolatépítésre határon belül és túl, hiszen a magyar külpolitika fontos része a külföldön élő magyarok és a hazánkban jelen lévő nemzetiségek jó kapcsolatrendszere – hangsúlyozta B. Nagy László országgyűlési képviselő. A politikust a május 21-i kulturális fejlődés és sokszínűség napja alkalmából kérte interjúra a lap. Részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.