Hírzóna

A Jobbik arra kéri a választókat, hogy mutassanak erőt

A Jobbik arra kéri a választókat, hogy mutassanak erőt

2019. május 26., vasárnap
A Jobbik arra kéri a választókat, hogy mutassanak erőt

Az európai parlamenti (EP-) választás tétje a mandátumok mellett az is, "meg akarjuk-e buktatni itthon az Orbán-rezsimet, avagy sem" - közölte Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezető-helyettese és EP-képviselőjelöltje vasárnap délutáni budapesti sajtótájékoztatóján.

Minden rendszer egyvalamiből ért: az erőből - jelentette ki, arra kérve a választókat, hogy mutassanak erőt. Hozzátette, ha így tesznek, akkor "a rezsim fog bukni", míg ha pártja most rosszul szerepel, akkor a Fidesz "kivégzi" a Jobbikot és az ellenzéket. Arról beszélt: a Fidesz ezúttal sem kívánja a véletlenre bízni a választás végkimenetelét. Azt mondta, csak hozzá tízes nagyságrendben jutottak el információk arról, hogy nyomortelepeken, cigánytelepeken élelmiszercsomaggal vagy készpénzzel bírják rá az embereket a voksolásra, majd mikrobuszokkal szállítják őket a szavazóhelyiséghez. Kérdésre válaszolva jelezte: egyelőre összegzik az ilyen bejelentéseket, és vizsgálják, mely esetekben fordulhatnak a hatóságokhoz. Jakab Péter közölte: a magyar emberek olyan jövőt érdemelnek, ahol minőségi munkáért minőségi bért fizetnek, ahol a lopásért börtön jár, a migrációt pedig nem plakátokkal, hanem a határőrség ismételt felállításával állítják meg.

(MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.