Kultúra

A BölcsészFeszten mutatkozik be a Tornyai János Múzeum

A BölcsészFeszten mutatkozik be a Tornyai János Múzeum

2019. május 2., csütörtök
A BölcsészFeszten mutatkozik be a Tornyai János Múzeum

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara BölcsészFeszt 2 című programsorozatában május 7-én, kedden 14 órától a kar Folyosógalériájában és a Radnóti Kávézóban mutatkozik be a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum - írja a Vásárhely24.

Idén a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum és Emlékpont a BölcsészFeszt kiemelt vendége annak az együttműködésnek a jegyében, amelyről a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara és a Tornyai János Múzeum és Közművelődési Központ március elején írt alá megállapodást. Az érdeklődők14 órátóltájékozódhatnak a közgyűjteményről és sor kerül a

„Nagy Sömmi”

címűpályázat díjkiosztójára, valamint aBTK Folyosógaléria kiállításánakmegnyitójára. A pályázat eredményeit ismerteti és a tárlatot bemutatja Dr. Miklós Péter, a Tornyai János Múzeum igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.