Hírzóna

Új buszok álltak forgalomba Szegeden

Új buszok álltak forgalomba Szegeden

2019. április 23., kedd
Új buszok álltak forgalomba Szegeden

Kedden 11 új Mercedes-Benz Conecto NG típusú városi autóbusz állt forgalomba Szegeden. A Kiskundorozsmára, Tápéra és Szőregre utazók már tesztelték. Kettőt a Mars téren lehetett szemügyre venni - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerintösszesen 24 új, korszerű, klímával és modern elektronikus utastájékoztatóval felszerelt Mercedes-Benz Conecto NG típusú városi autóbusszal erősíti a helyi közösségi közlekedést a DAKK Zrt. Szegeden. Kedden 11 jármű kezdte meg szolgálatát, a többi 13 folyamatosan áll forgalomba – közölte a portállal a társaság. Az új buszokból kettőt kedden a nagyérdemű is megtekinthetett kívül-belül a Mars téren. Sőt, ettől a naptól a 60-as, a 73-as és a 75-ös viszonylatokon közlekedők már azt is megtudhatták, milyen komfortos az utazás az új járműveken, hiszen ezeken a vonalakon már forgalomba is álltak. A fejlesztés fő célja a szolgáltatási színvonal és ezáltal az utasok elégedettségének növelése. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép:Török János)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.