Hírzóna

Szatírt fogtak Szegeden

Szatírt fogtak Szegeden

2019. április 16., kedd
Szatírt fogtak Szegeden

A szegedi rendőrök néhány percen belül elfogták azt a 24 éves helybeli férfit, aki szeméremsértő módon viselkedett a Tisza-parti városban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A gyanúsított április 15-én nem sokkal 15 óra előtt eredt a gyalogosan közlekedő sértett nyomába Szeged belvárosában. A feltételezett elkövető - miközben a nőt követte - szeméremsértő módon viselkedett. Amikor a sértett mindezt észlelte rendőrt hívott, eközben követője elmenekült. A kiérkező járőrök a kapott személyleírás alapján néhány percen belül elfogták a férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Ellene szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A szegedi nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.