Sport

Pick Szeged: 14 gólos győzelem után biztos az első hely

Pick Szeged: 14 gólos győzelem után biztos az első hely

2019. április 27., szombat
Pick Szeged: 14 gólos győzelem után biztos az első hely

A listavezető Szeged hazai pályán könnyed, 14 gólos győzelmet aratott a sereghajtó Vecsés felett a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

A 38–24-es győzelem után Juan Carlos Pastor köszönetét nyilvánította a Vecsésnek, amiért megváltoztathatták a meccs időpontját. "Nekünk ez nagyon fontos volt. Két meccs két napon belül, de így legalább egy egész hetet készülhetünk a jövő vasárnapi mérkőzésre. A fiatalok több lehetőséget kaptak, Nagy Martin jól teljesített a kapuban, megérdemelte a mai egész meccset. Jól dolgozik, akárcsak Henigman, Kaspárek és Sunajko. A legfontosabb, hogy bebiztosítottuk az első helyünket a bajnokságban" – nyilatkozta a Délmagyarnak. Nagy Martin, a szegediek kapusa először kezdett a felnőtt csapatban. "Kiváló érzés, hogy a szegedi szurkolók mindenben mellettünk állnak" – mondta. A 14 gólos győzelem után öt pont a különbség a MOL-Pick Szeged és a Veszprém között a tabellán. MOL-PICK Szeged - Vecsés 38-24 (19-11) Férfi kézilabda NB I, 22. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 800 néző. Vezette: Rontó, Szanyi. MOL-PICK Szeged:Nagy M. - P. Rodríguez 4, Balogh 1, Canellas 3, Gaber 4, Bodó 2, Sunajko 6.Csere:Henigman 1, Sigurmannsson 5/2, Bánhidi 2, Maqueda, Sostaric 2, Zsitnyikov 1, Bombac 2, Kaspárek 5.Vezetőedző:Juan Carlos Pastor. Vecsés:Kránitz - Takó 6, Marczinkó 2, Lenday 2, Benmiloud 1, Haszilló 1, Antal L. 2/2.Csere:Vitáris (kapus), Ujvári 2, Antal M. 3, Simányi 1, Vízler 2, Győrfi 2, Vojinovics.Vezetőedző:Damir Sztojanovics. Hétméteres:3/2., ill. 3/2. Kiállítás:6, ill. 8 perc.

Kiemelt képünk archív.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.