Közélet

A vásárhelyi Fidesz szerint Márki-Zay Brüsszel talpnyalója

A vásárhelyi Fidesz szerint Márki-Zay Brüsszel talpnyalója

2019. április 12., péntek
A vásárhelyi Fidesz szerint Márki-Zay Brüsszel talpnyalója

Titkolja Márki-Zay Péter, hogy mi a viszonya a bevándorláshoz – erre hívta fel a figyelmet Hegedűs Zoltán azon a sajtótájékoztatón, amelyet csütörtökön tartott a Fidesz helyi szervezete - számolt be a Rádió 7.

Nem a vásárhelyi polgármester szavait, hanem a tetteit kell figyelni, amelyek azt mutatják, hogy migránspárti politikusokkal barátkozik, de a többi között örömünnepként jellemezte a vásárhelyi polgármester a Sargentini jelentést is. Hegedűs Zoltán hozzátette: Márki-Zay Péter Brüsszel talpnyalója és Soros csicskása. Hegedűs Zoltán szerint „az is nyilvánvaló, hogy Soros György embere, hiszen ezért mosdatja a migránsszámláló táblájával Soros Györgyöt. Tőlük kap pénzt, amiért Londonba el is zarándokolt, hogy megkapja ezt a pénzt, és az ő tanácsaikat megfogadva, az ő médiájukat használva kampányol egyértelműen a bevándorlás mellett. Brüsszel szekerének tolója, Brüsszel talpnyalója és Soros György csicskása. Ennek ismeretében döntsön mindenki, hogy kire húzza az x-et az EP-választáson.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.