Kopasz Bálint Győrbe igazol

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Algyő SK-ból a Graboplast Győri Vízisport Egyesületbe igazolt az Európa-bajnoki ezüst-, és bronzérmes kajakos, Kopasz Bálint (21), és édesanyja, Demeter Irén is, aki a versenyző edzője.

A szerda délelőtti Maty-éren tartott sajtóbejárásra már mint a Graboplast Győri Vízisport Egyesület versenyzője érkezett a az Algyő SK korábbi kajakosa, Kopasz Bálint.

“Ez volt az az utolsó nyugodt időpont bő egy évvel az olimpia előtt, amikor még választhattunk az előrelépési lehetőségek közül, és az érdekképviseleti esélyeinken is javíthattunk az átigazolás által. Végül a Győrrel sikerült megkötnünk 2020-ig a szerződést, így Bálint az egyesület versenyzője lett.” – nyilatkozta Demeter Irén, Kopasz Bálint édesanyja, egyben edzője Délmagyarországnak. “Az előző évben éppen egy győri versenyzővel, Erdőssy Csabával próbáltuk ki a párost, így ez is a klub mellett szólt. Mindent köszönünk Algyőnek, az ottani klubnak, mindenkinek, aki segítette a munkánkat. Hálásak vagyunk nekik érte. Maradtam a fiam edzője, és a továbbiakban Algyőn készülünk, illetve később majd Szolnokon és Szegeden is. Az NKM Szeged nem volt azon klubok között, amelyek szóba kerültek”

A lap megkereste az NKM Szeged Vízisport Egyesületet is, ahol Petrovics Kálmán elmondta, hogy nem szeretné véleményezni mások döntését és a jövőben is szurkolnak a versenyző sportsikereinek.

“Győrbe igazolásom előrelépés a pályafutásomban. Pozitív a véleményem az ott folyó munkáról, a versenyzőkről, az edzőkről, és a klub méltóképpen képviselheti az érdekeimet.”-mondta Kopasz Bálint az átigazolásáról.

Előző sztori

Botka Laszló “házilapja” húsvét előtt nekiment a püspöknek

Következő sztori

A Maty-ér több lesz, mint kajak-kenu pálya