Közélet

Jó Reggelt Szeged! - Hetedszer lett kupagyőztes a Mol-Pick Szeged

Jó Reggelt Szeged! - Hetedszer lett kupagyőztes a Mol-Pick Szeged

2019. április 9., kedd
Jó Reggelt Szeged! - Hetedszer lett kupagyőztes a Mol-Pick Szeged

Története során hetedszer nyerte meg a Magyar Kupát a MOL-Pick Szeged, miután a vasárnapi debreceni döntőben egy góllal, 28-27-re nyert a Telekom Veszprém ellen. Képekben elevenítjük fel ennek a gyönyörű áprilisi vasárnapnak a legfontosabb részleteit.

A mérkőzés 37. percében már 8 góllal vezetett a Szeged, a veszprémiek játéka teljesen szétesett. De egy kupadöntőben soha nem lehet biztosra menni. A meccs végére a MOL-Pick Szeged esett szét és ezt a Veszprém kihasználta, az utolsó percben esélye volt, hogy hosszabbításra mentse a meccset. Ez azonban nem sikerült és a Szeged 28-27-es győzelemmel hetedszer lett kupagyőztes.

Tizenegy évet kellett várni az előző kupaarany után az újabbra.

Egyetlen csepp vérből megmondható lenne a betegség már a daganat kialakulásának 0. percében. Ezzel szinte egészen biztosan gyógyítható lenne a rák.

Mégsem tetszik mindenkinek!

Vasárnap délelőtt

lerobbant egy troli a nagy forgalmat bonyolító Széchenyi téren

. Szerencsére sokáig nem tartotta fel az autósokat, mert hamar a segítségére siettek a valószínűleg műszaki hibás járműnek. Zárt ülésen tárgyalta a szegedi önkormányzat jogi, ügyrendi és közbiztonsági bizottsága a Széchenyi tér felújítását. Ezen az önkormányzat részéről megerősítették, valóban voltak tervek, melyeket ki is fizettek, mindezek ellenére újra megpályáztatták a terv felújításának terveit.

A múlt héten megírtuk, hogy Szeged a Mars térrel köszön a városba látogatóknak.

A buszpályaudvar környékének látványa azonban sokak szerint lelombozó, de nem csak ez szúrja a szegediek szemét. Véleményük szerint baj van a Honvéd téren, a Rókusi templomnál, a belvárosban, de Újszegeden, a Holt –Maros sétánynál is.

Ha még több hírre kíváncsi, kattintson.

   

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.