Jó Reggelt Szeged! – Hetedszer lett kupagyőztes a Mol-Pick Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Története során hetedszer nyerte meg a Magyar Kupát a MOL-Pick Szeged, miután a vasárnapi debreceni döntőben egy góllal, 28-27-re nyert a Telekom Veszprém ellen. Képekben elevenítjük fel ennek a gyönyörű áprilisi vasárnapnak a legfontosabb részleteit.

A mérkőzés 37. percében már 8 góllal vezetett a Szeged, a veszprémiek játéka teljesen szétesett. De egy kupadöntőben soha nem lehet biztosra menni. A meccs végére a MOL-Pick Szeged esett szét és ezt a Veszprém kihasználta, az utolsó percben esélye volt, hogy hosszabbításra mentse a meccset. Ez azonban nem sikerült és a Szeged 28-27-es győzelemmel hetedszer lett kupagyőztes. Tizenegy évet kellett várni az előző kupaarany után az újabbra.

Egyetlen csepp vérből megmondható lenne a betegség már a daganat kialakulásának 0. percében. Ezzel szinte egészen biztosan gyógyítható lenne a rák. Mégsem tetszik mindenkinek!

Vasárnap délelőtt lerobbant egy troli a nagy forgalmat bonyolító Széchenyi téren. Szerencsére sokáig nem tartotta fel az autósokat, mert hamar a segítségére siettek a valószínűleg műszaki hibás járműnek.

Zárt ülésen tárgyalta a szegedi önkormányzat jogi, ügyrendi és közbiztonsági bizottsága a Széchenyi tér felújítását. Ezen az önkormányzat részéről megerősítették, valóban voltak tervek, melyeket ki is fizettek, mindezek ellenére újra megpályáztatták a terv felújításának terveit.

A múlt héten megírtuk, hogy Szeged a Mars térrel köszön a városba látogatóknak. A buszpályaudvar környékének látványa azonban sokak szerint lelombozó, de nem csak ez szúrja a szegediek szemét. Véleményük szerint baj van a Honvéd téren, a Rókusi templomnál, a belvárosban, de Újszegeden, a Holt –Maros sétánynál is.

Ha még több hírre kíváncsi, kattintson. 

 

 

Előző sztori

Kigyulladt egy társasházi kukatároló Szegeden

Következő sztori

Megtelnek a szállodák húsvétkor Szegeden