Hírzóna

Harci kutyák támadtak egy nagymamára Szegváron

Harci kutyák támadtak egy nagymamára Szegváron

2019. április 5., péntek
Harci kutyák támadtak egy nagymamára Szegváron

Egy nagymama életveszélyesen megsérült, amikor három harci kutya támadt rá otthonukban a Csongrád megyei Szegváron - írja a Délmagyar.

A házban több család is lakott, ahol 3 harci kutyát is tartottak. Az utcabeliek kerítés javítása közben ordítozásra lettek figyelmesek. Odaszaladtak a házhoz, ahol látták, hogy három kutya marcangolja a földön fekvő nagymamát és ott lakó huszonéves unokája próbálja az ebeket elzavarni. A szomszédok azonnal értesítették a mentőket és a rendőrséget, akik rövid időn belül a helyszínre érkeztek. Az idős asszony súlyosan megsérült, őt mentőhelikopter szállította a szegedi klinikára. A szomszédok azt mondták, hogy a kutya tulajdonosát többször is látták az utcán sétálni kutyáival, akkor még semmi jele nem volt az agresszivitásnak. A kutyatámadás körülményeit a rendőrség még tovább vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.