Egyetem

Érettségizőknek szervez felkészítő tábort az SZTE hallgatói önkormányzata

Érettségizőknek szervez felkészítő tábort az SZTE hallgatói önkormányzata

2019. április 1., hétfő
Érettségizőknek szervez felkészítő tábort az SZTE hallgatói önkormányzata

Intenzív táborral segíti április 15. és 19. között az érettségi előtt álló középiskolások felkészülését a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata.

Ötödik alkalommal szervez emelt szintű érettségire felkészítő tábort az SZTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzata. A résztvevők nyolc érettségi tárgy egyikéből választhatnak felkészítést (matematika, magyar nyelv és irodalom, történelem, angol nyelv, német nyelv, biológia, kémia és fizika). Az órákon, amelyeket a szegedi egyetem legkiválóbb mesterszakos és PhD hallgatói tartanak, lehetőség nyílik az emelt szintű érettségi tematikájának megfelelő feladatmegoldások és elméleti áttekintések mellett az egyetem laborjaiban a gyakorlati feladatok begyakorlására, így előnnyel indulnak az egyetemi hallgatói éveik megkezdésekor is. Az utolsó alkalommal pedig egy teljes értékű próbaérettségin tesztelhetik megszerzett tudásukat a résztvevők, amit később lepontozva visszaküldenek a szervezők. A tábor ideje alatt szállás, valamint napi háromszori étkezés biztosított. A részvételi díj 28 000 forint. Jelentkezés és további információ az

sztefelvi@gmail.com

e-mail-címen, valamint

itt.

(Forrás: szte.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.