Hírzóna

Eltűnt egy fiatal szegedi lány

Eltűnt egy fiatal szegedi lány

2019. április 10., szerda
Eltűnt egy fiatal szegedi lány

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy szegedi lány megtalálásában.

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Guti Mercédesz eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 17 éves lány március 29-én a délutáni órákban szegedi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Guti Mercédesz körülbelül 173 centiméter magas, átlagos testalkatú. Szeme barna, haja rövid, festett fekete.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.