Hírzóna

Bolgár férfi életét mentették meg a röszkei határátkelőn

Bolgár férfi életét mentették meg a röszkei határátkelőn

2019. április 15., hétfő
Bolgár férfi életét mentették meg a röszkei határátkelőn

Egy bolgár állampolgárságú férfi lett rosszul a röszkei határátkelőhelyen a hétvégén. A szolgálatban lévő rendőrök és egy kilépésre várakozó buszon utazó orvos mentették meg az életét - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A határátkelőhely ügyeleteséhez április 14-én 21 óra 34 perckor érkezett a bejelentés, miszerint a kilépő oldalon az egyik kisbusz utasa összeesett. A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség-, valamint a Készenléti Rendőrség járőrei azonnal a bolgár állampolgár segítségére siettek. Egy kilépésre várakozó külföldi orvos közreműködésével haladéktalanul megkezdték az eszméletlen férfi újraélesztését. Szívmasszázst, majd defibrillátort alkalmaztak, amelynek eredményeként néhány perc elteltével az utas magához tért. A mentőszolgálat helyszínre kiérkező munkatársai a férfi ellátását átvették, majd stabil állapotban kórházba szállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.