Közélet

A megállóban ülve várta 90-est, de az simán továbbhajtott

A megállóban ülve várta 90-est, de az simán továbbhajtott

2019. április 17., szerda
A megállóban ülve várta 90-est, de az simán továbbhajtott
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a város külső részét teljes hosszában érintő 90-es járat a legritkább esetben tartja a menetrendet, ezzel rengeteg bosszúságot okoz az utasoknak. Ma reggel egy újabb különös történetet magába foglaló panaszlevelet kaptunk a járattal kapcsolatban.

- Jómagam is azoknak a táborát erősítem, akik elégedetlenek a 90-es busz jelenlegi működésével – kezdte olvasói levelét Péter. - Már többször is megesett velem, hogy azért késtem le a buszt, mert az négy-öt perccel korábban érkezett a megállóba. Bosszantó, de egy idő után már nem kapja fel a fejét ezen az ember. Tegnap azonban a Makkosházi körúti megállóban ülve vártam a buszt, de az nemes egyszerűséggel továbbhajtott – folytatta. Hangsúlyozta, nem a sofőrt hibáztatja, hiszen könnyen lehet, hogy a fedett megállótól nem látta őt.

Péter szerint azért hajtott tovább a buszsofőr mert a fedett megállótól nem vette észre, hogy a padon ülve várják a járatot

- Meglehetősen furcsán alakították ki ezeket a megállókat:

a pad megközelítőleg három-négy méterre van a fedéltől,

így eső idején használhatatlan. Tegnap szerencsére kegyes volt az időjárás, így a padon ülve vártam a 90-est, de mint utóbb kiderült ez egy óriási hiba volt részemről, ugyanis szerintem a fedett megállótól nem vett észre a sofőr, ezért azt hihette, hogy senki nincs a megállóban – mesélte Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.