Közélet

A helyi Fidesz bojkottra szólít a vásárhelyi Rotary Club ellen

A helyi Fidesz bojkottra szólít a vásárhelyi Rotary Club ellen

2019. április 3., szerda
A helyi Fidesz bojkottra szólít a vásárhelyi Rotary Club ellen
A Fidesz vásárhelyi szervezete szerint a helyi Rotary Club politikai szervezetté vált. Közleményükben bojkottra szólítják fel a szervezet támogatóit - írja a Délmagyar.

Aportál cikkéből kiderül, hogy a közlemény szerint a helyi klub részben hódmezővásárhelyi magánszemélyek, vállalkozók felajánlásaiból működik. A nyilvánosságra került információk alapján azonban szerintük egyértelmű, hogy a felajánlások, adományok a jövőben politikai célokat szolgálnak. – Szeretnénk bojkottra szólítani minden olyan vállalkozót és magánszemélyt, aki azért támogatja a vásárhelyi Rotary Clubot, mert úgy gondolja, támogatása jótékony, politikamentes célokat szolgál. Mindaddig, amíg a jelenlegi formában működnek, nem méltóak a jótékonysági szervezet eredeti céljaihoz és azok támogatóihoz. Reméljük, a vásárhelyi klub képes kilépni a politika árnyékából. Mindaddig azonban Márki- Zay Péter politikai háttérszervezeteként kell rá tekintenünk – olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.