Közélet

Új közösségi tér létesült Szentesen

Új közösségi tér létesült Szentesen

2019. március 21., csütörtök
Új közösségi tér létesült Szentesen

A szentesi Somogyi Béla és az Új utca sarkán álló beépítetlen telekre álmodtak már bevásárlóközpontot, plázát, mozit, idősek otthonát és mélygarázst is, most azonban rekreációs parkként született újjá a terület - írja a Délmagyar.

A lap szerinta terület házait a kilencvenes években bontották le, utolsó mohikánként a Csurgai Akvarisztika és a hozzá tartozó lakóház állt ott. Aztán változatos elképzelések láttak napvilágot a kihasználatlan sarok kapcsán pletykaszinten és hivatalos formában is, voltak, akik a Parkerdő Otthont akarták ott felépíteni, de álmodtak oda mélygarázst, bevásárlóközpontot, mozit, sőt, plázát is. Az elképzelésekből végül nem lett semmi, mindössze egy játszótér épült. A terület most megújult, olyan rekreációs tér jött létre, amely a helyi közösség pihenését, kikapcsolódását szolgálja. Több mint ötven fát ültettek, emellett padok és ivókút várja az itt megpihenni vágyókat. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.