Közélet

Tudatos vásárlókat nevelnek Szentesen

Tudatos vásárlókat nevelnek Szentesen

2019. március 27., szerda
Tudatos vásárlókat nevelnek Szentesen

A Zsoldos-iskola egyik tanára, Milinker Mónika is megkapta a Dr. Csada László-díjat. A hatodik alkalommal átadott díjat a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alapította. A szentesi pedagógus a közigazgatási területen végzett munkájáért kapta a fogyasztóvédelmi elismerést - írja a Délmagyar.

A kamara három terülten ítéli oda a Dr. Csada László-díjat, közigazgatási területen végzett munkájáért idén Milinker Mónika, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Zsoldos Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tanára kapta meg. A pedagógus kilenc éve dolgozik szakmai tanárként a középiskolában, nagy szerepe volt abban, hogy az iskola 2016-ban az elsők között elnyerte az Innovációs és Technológiai Minisztérium által adományozott „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola" címet. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.