Szegedi villamoson láttak egy szökött rabot

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újpestről, a házi őrizetéből szökött meg vasárnap egy rab. A 18 éves férfi azóta Szegeden bujkálhat, mert egy helyi villamos járaton látták utazni. – értesült róla a Szegeder. 

A rendelkezésre álló adatok szerint a 18 éves Gombos Gábor az elrendelt bűnügyi felügyelet alól 2019. március 17-én kivonta magát és ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elrendelte körözését – írja a police.hu-ra hivatkozva a Szegeder.

Egy szemtanú hétfőn a szegedi 2-es villamoson látta utazni a Galamb utca és az Aradi vértanúk tere között, lábán nyomkövetős lábbilinccsel.  „Tegnap láttam az említett embert a kettes villamoson a, Galamb utcai villamos megállóban felszállni majd az Aradin szállt le. Ez idő alatt egy roma hölggyel vitatkoztak, majd gyomron rúgta, ezután mindketten leszálltak” – mondta neve a elhallgatását kérő szemtanú. – adta hírül a portál.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Előző sztori

Ferencszálláson és Szegeden is égett a kiszáradt aljnövényzet

Következő sztori

41 milliós büntetést kapott 36 ellenzéki parlamenti képviselő

Legutóbbi hasonló cikkek