Közélet

Szegedi villamoson láttak egy szökött rabot

Szegedi villamoson láttak egy szökött rabot

2019. március 19., kedd
Szegedi villamoson láttak egy szökött rabot

Újpestről, a házi őrizetéből szökött meg vasárnap egy rab. A 18 éves férfi azóta Szegeden bujkálhat, mert egy helyi villamos járaton látták utazni. - értesült róla a Szegeder.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 18 éves Gombos Gábor az elrendelt bűnügyi felügyelet alól 2019. március 17-én kivonta magát és ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elrendelte körözését – írja a

police.hu-ra

hivatkozva a Szegeder. Egy szemtanú hétfőn a szegedi 2-es villamoson látta utazni a Galamb utca és az Aradi vértanúk tere között, lábán nyomkövetős lábbilinccsel. „Tegnap láttam az említett embert a kettes villamoson a, Galamb utcai villamos megállóban felszállni majd az Aradin szállt le. Ez idő alatt egy roma hölggyel vitatkoztak, majd gyomron rúgta, ezután mindketten leszálltak” – mondta neve a elhallgatását kérő szemtanú. - adta hírül a portál. (Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.