Közélet

Széchenyi tér: eltér a tervezők és a lakosság véleménye

Széchenyi tér: eltér a tervezők és a lakosság véleménye

2019. március 27., szerda
Széchenyi tér: eltér a tervezők és a lakosság véleménye

Az elmúlt hónapokban kapott nagyobb nyilvánosságot a szegedi Széchenyi tér felújításának tervkoncepciója, a látványtervek és a nyilatkozatok nyomán a közösségi oldalakon is aktív vita alakult ki. A Tisza Lajos Közéleti Egyesület kezdeményezésére az ügyben lakossági fórumot tartottak kedden a megyeházán - írja a Délmagyar.

A portál cikke szerint többen kaptak meghívót, köztük a városi főépítész is, ám kevés szakember jött el a fórumra. Jelen volt egyebek között Schulcz Péter, a Csongrád Megyei Építész Kamara elnöke és Kiss Lajos, a megyei urbanisztikai egyesület elnöke, de nem ültek fel a pódiumra, az első sorban foglaltak helyet. Básthy Gábor mérnök, a fórum levezetője hangsúlyozta, a győztes mérnöki stúdió vezetője, Fontos Rómeó jelezte, még nem kötött kiviteli szerződést a várossal, ezért nem kíván részt venni a fórumon. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.