Közélet

Sok ezer zsák szemetet szedtek össze a hétvégén Csongrádban

Sok ezer zsák szemetet szedtek össze a hétvégén Csongrádban

2019. március 25., hétfő
Sok ezer zsák szemetet szedtek össze a hétvégén Csongrádban

A hétvégén sokan családi, baráti programként tettek környezetük megszépítéséért. Vásárhelyen a közösen futók együtt is takarítottak, Nagymágocson pedig egy új illegális lerakót is felfedeztek a szemétszedők - írja a Délmagyar.

A lap cikkéből kiderül, hogycipőt, pezsgősüveget, pénzérmét és őzagancsot is találtak a Te Szedd! mozgalomhoz csatlakozó vásárhelyiek, akik a 47-es főút melletti kerékpárút környékét igyekeztek megtisztítani az eldobált háztartási hulladéktól. – Rendszeresen a bicikliúton futunk egy kis csapattal, és közben láttuk, sok a szemét. Ezért választottuk ezt a helyszínt – árulta el a szervező Kandó Tamás. A népkerti ideiglenes buszmegállótól indulva nagyjából 2 kilométer hosszan tisztították meg szombat délelőtt a területet. A már említetteken kívül legtöbbször csikk és műanyag palack került a zsákokba, amelyekből 30-at töltöttek meg szeméttel. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.