Hírzóna

Saját kollégiumából lopott egy székkutasi diák

Saját kollégiumából lopott egy székkutasi diák

2019. március 6., szerda
Saját kollégiumából lopott egy székkutasi diák

Néhány órán belül elfogták a csongrádi rendőrök azt a székkutasi fiatalt, aki hangszórót tulajdonított el az egyik helybeli kollégiumból.

A fiatalkorú gyanúsított – aki maga is a diákszállás lakója – március 1-jén kora délután bement az egyik szobába, ahol felfeszítette a szekrényt és kivette abból a bluetooth-os hangfalat. Ezt követően hétvégére hazautazott. A Csongrádi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja az adatgyűjtés során megállapította a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, amikor tudomására jutott, hogy a nyomozók keresik, elrejtette zsákmányát egy út melletti bokros részen. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújamiatt indult büntetőeljárás. A rendőrök a hangszórót lefoglalták és visszaadták tulajdonosának.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.