Hírzóna

Román autócsempészt fogtak Csanádpalotánál

Román autócsempészt fogtak Csanádpalotánál

2019. március 13., szerda
Román autócsempészt fogtak Csanádpalotánál

A magyar rendőrök a spanyol hatóságok által körözött terepjárót foglaltak le Csanádpalotánál. A sofőr ellen egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy román állampolgárságú férfi március 12-én 14 óra 20 perckor egy spanyol honosságú Toyota RAV4 Hybrid vezetőjeként jelentkezett kilépésre a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen. Az ellenőrzés megállapította, hogy a gépkocsit a spanyol hatóságok körözik, annak alvázszámát módosították, a rendszáma pedig egy másik járműhöz tartozik. A rendőrök a sofőrt előállították a Makói Rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. A nyomozók a 10 millió forint értékű terepjárót lefoglalták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.