Gazdaság

Országos roadshow indult a szakképzés népszerűsítésére 

Országos roadshow indult a szakképzés népszerűsítésére 

2019. március 20., szerda
Országos roadshow indult a szakképzés népszerűsítésére 

Országos roadshow-t indított a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) a területi kamarákkal együttműködve a szakképzés népszerűsítésére, az akció május 31-ig tart - közölte az MKIK szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a pályaválasztás előtt álló fiatalok tavasszal 52 helyszínen, többek között Hevesen, Kazincbarcikán, Sátoraljaújhelyen, Tiszaújvárosban és Hajdúböszörményben, valamint Karcagon, Berettyóújfalun, Hódmezővásárhelyen és Kecskeméten, illetve Kalocsán, Baján és Mohácson találkozhatnak a Szakmavilág feliratú lila színű kamionnal, amelyben az érdeklődők virtuális szemüvegek segítségével próbálhatják ki magukat a különböző szakmacsoportokban. Az akció idei újdonsága a szülőknek szóló szülői értekezlet sorozat. Az eseményről további információ, a roadshow pontos állomásai a Szakmavilág honlapján olvashatóak.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.