Nógrádi Tibor szégyenteljesnek tartja a szeged.hu cikkét

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Budapest, 2019. március 24. Willi Orban (b3) és a horvát Tin Jedvaj (j2) fejel a Magyarország - Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõmérkõzésen a Groupama Arénában 2019. március 24-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Hétfőn megírtuk, hogy a szegedi önkormányzat által működtetett szeged.hu gyalázkodó hangnemű cikket jelentetett meg a magyar labdarúgó-válogatott Horvátország felett aratott bravúros győzelméről. Nógrádi Tibor, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője szerint felháborító, hogy a rengeteg olvasói észrevétel ellenére még mindig nem szedték le a botrányos cikket az oldalról.   

– Tizen-egynéhány éve harcolok azért, hogy politikamentes legyen a sport Szegeden – kezdte Nógrádi Tibor, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője. – Sajnos ebben sokan nem értenek egyet velem, ilyen például a ”gszl” néven írogató, magát kövér, fotelből szakértőnek nevező ember – folytatta.

– Szurkolhat valaki a magyarok ellen, elmondhatja, hogy nem fontos neki a nemzet sikere, meg is sértheti Horvátország szépséges elnök asszonyát, vádolhatja tippmix-csalással vendégeinket, a vb-ezüstérmes horvát válogatott játékosait, és ezt mind le is írhatja, de a „mű” nem jelenhet meg a szegedi önkormányzat közpénzen működő hivatalos lapjában – tette hozzá.

Nógrádi szerint felháborító, hogy a rengeteg olvasói észrevétel ellenére, még nem szedték le az oldalról a szóban forgó cikket.

– Mélységesen felháborító, hogy egy ilyen cinikus, csak mások sértegetésében és a politikai termékek gyártásában érdekelt, tehetségtelen firkász irománya megjelenhetett a város lapjában, ráadásul a rengeteg olvasói észrevétel hatására sem törölték még az oldalról. Ez fölveti a lapot üzemeltető polgármesteri hivatal politikai felelősségét

– fogalmazott.

Hozzátette, végtelen örömet okozott neki, hogy egy napon aratott nagyszerű győzelmet a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata a Bajnokok Ligájában, és a magyar labdarúgó válogatott az Eb-selejtezőn.

(Kiemelt kép: MTI)

Előző sztori

Újabb csúszás Újszegeden: életveszélyes felújítási munkák az Odessza lakótelepen

Következő sztori

Zárlat volt a pályaudvaron, késett a Tömörkény InterCity