Közélet

Nógrádi Tibor szégyenteljesnek tartja a szeged.hu cikkét

Nógrádi Tibor szégyenteljesnek tartja a szeged.hu cikkét

2019. március 27., szerda
Nógrádi Tibor szégyenteljesnek tartja a szeged.hu cikkét
Hétfőn megírtuk, hogy a szegedi önkormányzat által működtetett szeged.hu gyalázkodó hangnemű cikket jelentetett meg a magyar labdarúgó-válogatott Horvátország felett aratott bravúros győzelméről. Nógrádi Tibor, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője szerint felháborító, hogy a rengeteg olvasói észrevétel ellenére még mindig nem szedték le a botrányos cikket az oldalról.

- Tizen-egynéhány éve harcolok azért, hogy politikamentes legyen a sport Szegeden – kezdte Nógrádi Tibor, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője. - Sajnos ebben sokan nem értenek egyet velem, ilyen például a ”gszl” néven írogató, magát kövér, fotelből szakértőnek nevező ember – folytatta. - Szurkolhat valaki a magyarok ellen, elmondhatja, hogy nem fontos neki a nemzet sikere, meg is sértheti Horvátország szépséges elnök asszonyát, vádolhatja tippmix-csalással vendégeinket, a vb-ezüstérmes horvát válogatott játékosait, és ezt mind le is írhatja, de a „mű” nem jelenhet meg a szegedi önkormányzat közpénzen működő hivatalos lapjában – tette hozzá. Nógrádi szerint felháborító, hogy a rengeteg olvasói észrevétel ellenére, még nem szedték le az oldalról a szóban forgó cikket.

- Mélységesen felháborító, hogy egy ilyen cinikus, csak mások sértegetésében és a politikai termékek gyártásában érdekelt, tehetségtelen firkász irománya megjelenhetett a város lapjában, ráadásul a rengeteg olvasói észrevétel hatására sem törölték még az oldalról. Ez fölveti a lapot üzemeltető polgármesteri hivatal politikai felelősségét

– fogalmazott. Hozzátette, végtelen örömet okozott neki, hogy egy napon aratott nagyszerű győzelmet a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata a Bajnokok Ligájában, és a magyar labdarúgó válogatott az Eb-selejtezőn. (Kiemelt kép: MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.