McDonald’s: a vendégek érdekében lett fizetős a mosdó a Kárász utcán

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A gyorsétteremlánc válaszában nem írta le, csak célzott rá, hogy a Kárász utcán tanyázó hajléktalanok miatt tették fizetőssé az egység mosdóját.

“Célunk, hogy éttermeink minden szolgáltatása, beleértve a mellékhelyiségeket is, a vendégeink kényelmét szolgálja” – írta válaszában a McDonald’s. A céget múlthéten kerestük meg, hogy megtudjuk, mi indokolta a Kárász utcai éttermük mosdójának fizetőssé tételét.

“Vendégeink visszajelzései alapján a Kárász utcában található étteremben is szükségessé vált a mosdóhasználati díj bevezetése azon látogatók részére, akik nem fogyasztó vendégeink, de a mosdókat kívánják használni. A jövőben számukra ezt a szolgáltatást térítés ellenében tudjuk biztosítani. Vendégeink a vásárlást igazoló blokkal természetesen továbbra is térítésmentesen használhatják az étterem mellékhelyiségeit”

– válaszolták, majd hozzátették: “őszintén sajnáljuk, és ezúton is elnézést kérünk, amennyiben olvasójukat ezzel kapcsolatosan kellemetlen tapasztalat érte.”

Előző sztori

“Pofátlan lehúzás!” – 9 ezerért lehet rúgni a bőrt az önkormányzat stadionjában

Következő sztori

Új pályázatokkal folytatódik a Magyar falu program