Hírzóna

Mártírmeséivel járja az országot a milliárdos csalással vádolt Czeglédy Csaba

Mártírmeséivel járja az országot a milliárdos csalással vádolt Czeglédy Csaba

2019. március 26., kedd
Mártírmeséivel járja az országot a milliárdos csalással vádolt Czeglédy Csaba

Alig néhány nappal azután, hogy bűnügyi felügyeletét, korábbi elnevezésén házi őrizetét megszüntette a bíróság, országjárásba kezd a bűnszervezet működtetésével és milliárdok elcsalásával vádolt Czeglédy Csaba - írja a Pesti Srácok.

A szocialista politikust több társával együtt 2017 nyarán vették őrizetbe, másfél évig volt előzetes letartóztatásban, majd decemberben, miután már érdemi nyomozati munka nem folyt, enyhítettek a kényszerintézkedésen. A karácsonyt már otthon tölthette, de lakását nem hagyhatta el. Március első hetében a Szegedi Törvényszék a bűnügyi felügyeletet is megszüntette. A lap információi szerint az ügyészség fellebbezését többek közt azzal is indokolta, hogy Czeglédy befolyásolni próbálja az ellene zajló eljárást. Már arra is több példa volt, hogy az ügyvéd politikus beperelt, feljelentett ellene valló tanúkat, sőt még az ügyében eljáró csoportvezető ügyészt is. Ezt most tovább igyekszik tetézni azzal, hogy az egész országot körbejárva játssza el a hatalom üldözte ártatlan mártírt. Az már csak nüansznyi politikai pikantéria, hogy az MSZP politikusa a Demokratikus Koalíció meghívására tartja első előadását szerdán Győrben. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.