Hírzóna

Buszon heroint csempésző szerb dílert kaptak el a csongrádi nyomozók - videó!

Buszon heroint csempésző szerb dílert kaptak el a csongrádi nyomozók - videó!

2019. március 4., hétfő
Buszon heroint csempésző szerb dílert kaptak el a csongrádi nyomozók - videó!

Az osztrák hatóságok közreműködésével vettek őrizetbe egy szerb férfit a Csongrád megyei nyomozók, akit kábítószer-birtoklás miatt köröztek - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A feltételezett elkövető még 2015 szeptemberében egy külföldi autóbusz utasaként jelentkezett belépésre Röszkén. A hatóságok a jármű utasterében, két ülés között, becsomagolva heroingyanús anyagot találtak, amelyet a Csongrád megyei nyomozók lefoglaltak. A magyar rendőrök 2017 májusában azonosították a csomag tulajdonosát és a szerb férfi ellen európai elfogatóparancsot rendeltel a bíróság. Ez alapján a busz egykori utasát a napokban az osztrák hatóságok letartóztatták, majd a nemzetközi együttműködés keretében február 28-án kiadták a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságnak. https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=BbxZYBP-ITM A 29 éves szerb állampolgár ellen kábítószer-birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Anyomozók a férfit őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.