Hírzóna

Rajtakapták a menekülő betörőpárost Vásárhelyen

Rajtakapták a menekülő betörőpárost Vásárhelyen

2019. február 1., péntek
Rajtakapták a menekülő betörőpárost Vásárhelyen

Egy hódmezővásárhelyi ingatlan két lakrészébe is betört egy 35 éves férfi és társa. A helyi körzeti megbízott rövid idő alatt azonosította a gyanúsítottakat.

A páros férfi tagja január 23-án 19 óra körül mindkét épület bejárati ajtaját befeszítette, miközben társa, egy 57 éves nő az utcán figyelt. A férfi a helyiségeket átkutatta, eközben azonban az otthon tartózkodó tulajdonos megzavarta, ezért a betörőknek menekülniük kellett. A kapott személyleírás alapján a helyi körzeti megbízott két napon belül azonosította a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, őket a rendőrök elfogták. Gyanúsítotti kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek. Ellenük dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.